Vill du växa och utvecklas med Rasch AB?

onsdag, 23 april, 2014

Nu utökar vi och söker därför en Redovisningsekonom med placering i Borås.

Rasch AB är en ledande tillverkare av ventilationsprodukter. Rasch ingår i koncernen Hydria Invest. Försäljning och företagsledning finns i Borås, produktion och utveckling finns i Motala och Jönköping.

Vi har en uttalad ambition att stå i främsta ledet när det gäller våra ledord Teknik, Kvalitet och Support.

Vi söker en serviceinriktad och ansvarsfull person med erfarenhet av såväl ekonomi som lönehantering. Arbetsuppgifterna består av löpande bokföring, reskontra, momsdeklarationer, betalningar, bokslut, rapporter, lönehantering mm samt utveckling av bolagets affärssystem. Arbetet innebär även regelbunden närvaro i Jönköping och Motala.

Vi tror att du har t ex högskoleutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av ekonomi och löneadministration samt goda kunskaper i MS Office, framförallt Excel och Word.

Du måste trivas med både löpande bokföring/redovisning och med mer kvalificerade uppgifter. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Hydriakoncernens övriga bolag hittar du på www.hydria.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med HR Consulting i Väst AB. För mer upplysningar, kontakta Bengt-Göran Silverflod på HR Consulting, 0708-84 40 01

Ditt CV och personliga brev sänder du till rekrytering@hrconsulting.se senast 2014-05-09.